Navega amb nosaltres!!

Ja tenim ací #AlaMar 2018!!

Amb el Programa blau s’inaugura la campanya d’activitats naútiques de la Generalitat (després eixirà el Programa lliure) que organitza la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i l’IVAJ.

El Programa Blau ho poden demanar centres educatius (de primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i universitats), associacions juvenils, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats sense ànim de lucre. A la Mar dóna la possibilitat de conèixer, familiaritzar-se i ampliar coneixements amb la pràctica de la navegació, i cerca fomentar els valors educatius que es deriven de la realització d’activitats en el mitjà natural.

Es fa en les Escoles de la Mar de Benicàssim i Borriana, de setembre a juny. I en totes les activitats es pot escollir amb allotjament (en l’Alberg Argentina de l’IVAJ a Benicàssim o en la Escola de la Mar de Borriana) o sense ell; amb menjar o sense menjar 😉

Hi ha 3 opcions: setmana blava (de dilluns a divendres), dia blau (d’1 a 4 dies) o cap de setmana blau. Es pot practicar vela, piragüisme, windsurf, rem i caiac-pol

Els preus varien segons les temporades. Temporada baixa, des d’octubre fins a març; temporada mitjana, abril i setembre; temporada alta, maig i juny.

Ara que ja tens tota la informació, solament has de fer la reserva en línia.

I no oblides agafar per a les activitats nàutiques: sabatilles d’esport, escarpins o sandàlies subjectes; samarretes esportives; banyadors; impermeable; roba esportiva; tovalloles; protector solar; gorra i ulleres de sol. La roba normal i borsa de neteja personal per al temps en què no s’estiga navegant.

Vine, que t’esperem!!

Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)
@GVAivaj

1 Comment

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s