La diversitat arriba a les aules de la Universitat de València

El Grup Jove de Lambda és un espai segur de socialització i formació en activisme LGTB per a #joves de 18 a 30 anys. Com a joves en formació o iniciant la nostra marxa professional som molt conscients de l’escassa atenció que rep la diversitat sexual i de gènere en molts dels plans formatius de les diferents carreres professionals.

El contacte amb l’activisme LGTB ens ha permès adquirir eixa formació complementària que ha desenvolupat en nosaltres una especial consciència de l’impacte que les diferències culturals, de gènere, orientació sexual, edat i altres fonts d’opressió i discriminació tenen sobre les vides de les persones, i com les dinàmiques de poder, els prejudicis i estereotips condicionen la nostra visió del món i de les minories.

Els nostres objectius fonamentals se centren a sensibilitzar i informar amb campanyes de visibilitat i conscienciació amb punts d’informació en la #Universitat, xarrades, tallers i jornades de formació, així com la col·laboració amb altres espais i grups de Lambda.

LGTB_Lambda-1

El Grup Jove de Lambda ha organitzat una sèrie de xarrades sobre conceptes bàsics LGTB  que comencen hui dia 15 i continuen el 18 i el 19 de desembre en diferents espais de la Universitat de València. Les xarrades tindran lloc hui, a les 17:30 hores en l’aula de graus, en la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació. Dilluns 18 de desembre, a les 17:30 hores en l’aula 3A2, de la Facultat de Ciències Socials. I, finalment, dimarts 19 de desembre, a les 17:30 hores en l’aula A33, en l’Aulari I del Campus de Blasco Ibáñez.

Formar en conceptes bàsics LGTB és formar en diversitat i sensibilitzar respecte a ella, perquè allò que coneixem i comprenem deixa de fer-nos por. L’objectiu d’estes xarrades és acostar els conceptes bàsics que es manegen des de l’activisme LGTB (conceptes en relació a la diversitat sexual i de gènere) a l’estudiantat universitari de diferents àmbits professionals.

El nostre objectiu últim és crear noves generacions de ciutadans i professionals conscients que en els seus actes quotidians tenen la capacitat i responsabilitat de crear un futur més humà, lliure i just per a totes i tots.

Lambda Col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals
@lambdavalencia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s