Més prop d’Europa

Recentment, representants de distintes conselleries i organismes de la Generalitat, hem participat en el Fòrum de la mobilitat europea. Es tracta d’un equip multidisciplinari, l’objectiu del qual és col·laborar i impulsar els projectes que la Unió Europea oferix a joves i treballadors a través dels distints programes de mobilitat.

La Unió Europea pretén afavorir no sols l’intercanvi cultural i laboral dels joves europeus, sinó també, dotar-los de capacitats i competències, lingüística i professional. Ser ciutadà d’una Europa comú implica compartir història, cultura, llengües, patrimoni cultural, una educació basada en valors i criteris humanitaris.

La iniciativa de comptar amb un fòrum de la mobilitat europea naix de la pròpia necessitat de donar a conèixer i de difondre els programes europeus que ho promouen, i encoratjar els joves a buscar en ells noves iniciatives i projectes de vida que enriquisquen els seus coneixements, les seues aptituds i la seua visió del món.

Els joves, especialment, sou els protagonistes dels programes de mobilitat europea. T’ajudarà a conéixer millor els països de la Unió Europea, a integrar-te més com a ciutadà europeu. La mobilitat posa al teu abast tot allò pel que somies quan estudies, quan prepares exàmens, quan el teu cercle d’amistats se’t queda xicotet, quan desitges conéixer altres cultures i llengües, quan sents que hi ha molta labor solidària per fer en la societat.

Segur que trobaràs noves metes, nous coneixements, nous projectes, que la teua família, els teus professors i tot el teu entorn social recolzaran per tal de que complisques el teu somni.

Youth on the move

Europa està cada día més prop de tu. Ser ciutadà europeu te els seus avantatges.

Coneix tot el que la mobilitat pot oferir-te .

L’equip de Programes Europeus de l’IVAJ
@GVAivaj

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s