Veniu al centre d’informació juvenil de l’IVAJ!

En el CIJ de l’IVAJ, al carrer de l’Hospital 11 de València, portem un munt d’anys acostant a la joventut que ens visita, entre altres moltes coses, les polítiques de joventut de la Generalitat Valenciana.

En aquests temps en què les noves tecnologies semblen haver substituït quasi per complet l’atenció personalitzada volem posar en valor la funció que duem a terme dia a dia en el nostre centre i, per descomptat, en la resta de CIJ i PIJ (Punts d’Informació Juvenil) de la Comunitat Valenciana, amb una joventut que, perduda en la voràgine d’informació que ens envaeix a través de pantalles i dispositius mòbils, molt sovint és incapaç de processar-la i destriar entre la veritat i el “fake”.

Un exemple eficaç d’aquesta manca seria la relació que la joventut té amb les administracions públiques. La dificultat que els suposa l’accés a la informació i els procediments resulta un hàndicap de vegades insalvable pels seus propis mitjans, i ací és on el CIJ apareix com a eina útil, accessible i amigable capaç de donar resposta, en la mesura de les nostres possibilitats, a qüestions tals com sol·licitar una beca o una subvenció, accedir a una ajuda de qualsevol tipus, decidir que estudiar i com…

D’altra banda, l’assessorament i inscripció en programes propis (o en els quals col·labora l’IVAJ) com ara els Camps de Voluntariat, el Cos Europeu de Solidaritat  (antic Servei Voluntari Europeu) o la Garantia Juvenil (iniciativa europea que pretén facilitar l’accés de la joventut al mercat laboral), així com la formació en matèria d’animació juvenil, són la majoria de les consultes que ens plantegen els qui venen a la nostra oficina o ens pregunten via correu electrònic.

I encara que siga el nostre senyal d’identitat més conegut, no ens oblidem que quan venen a fer el Carnet Jove (molen els descomptes!!) així com la resta de carnets amb els quals col·laborem (ISIC, ITIC, IYTC  i alberguista), de vegades, es queden a preguntar més, i més, i més… Així que ja sabeu

Veniu al centre d’informació juvenil de l’IVAJ!

Mamen Asensio Vañó i Salvador Puchades Requena, informadors juvenils del CIJ de l’IVAJ.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s