JOOP: El coaching és TOP!

Va vindre primer la meua mare amb el rotllo, “que si apunta’t”, “que no fas més que perdre el temps”, “a veure si fas alguna cosa profitosa amb la teua vida”… i la veritat és que vaig passar per l’oficina de l’ajuntament sol perquè em deixara tranquil. Passava prou del tema. Comencem amb la moguda esta del coaching actitudinal… sona a menjar de pot, no? a més era estrany perquè en el grup ens coneixíem molts de vista, de l’institut, bo, alguns sí que eren col·legues… i ens donava pal. Però allí estava ella, nostra “coach”, deien que era.

Amb ella, des del principi, vam fer coses que no havíem provat abans. Era súper enrotllada, de debò. Ens escoltava, ens feia parlar, no ens jutjava. No diré que va ser fàcil en tot moment, i sí que puc dir és que els tallers estos i les tutories sempre et movien; cada dia apreníem algo, però de veres, algo útil, que et feia voler tornar allí l’endemà. Una moguda, no era com anar a classe. Res que veure.

I no sé, a poc a poc va començar a respirar-se un altre aire, estàvem més motivats, i ens vam posar les piles. A més vam fer excursions súper molones, rotllo, a la ràdio, al teatre, a una residència d’iaios, eixirem a la muntanya… i visitarem mogolló d’empreses, no m’imaginava que hi havia tants curros diferents! No sé per què no ens feien això en l’institut! Molava molt, de debò, ens rebien com si fórem gent important.

joop 2018

Amb JOOP he aprés a trencar prejudicis, a escoltar i a dir com em sent. He aprés que moltes coses depenen de mi, que no he de culpar al món, que l’actitud condiciona la relació amb la meua família, amics, amb el meu novio, amb els estudis o un futur treball. Jo decidisc ara cap a on anar. És el moment de tirar a volar. De tornar a estudiar per a tirar a volar.

L’equip JOOP de l’IVAJ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s